Reference

Industrijski objekti

2022

Izvođenje termomašinskih radova na objektu Proizvodni objekat sa administracijom u Kragujevcu

Investitor: “SMB GRADNJA” Subotica

Biti deo ovakvog projekta za nas je veliko zadovoljstvo. Za potrebe proizvodne hale sa administacijom ukupne površine oko 40000 m² ugradili smo četiri Biorest kotla od po 1000 kW, tri čilera i dve klima komore kako bismo obezbedili prijatnu temperaturu u prostorijama za rad zaposlenih. Za potrebe proizvodnje urađena je kompletna kompresorska instalacija koja podrazumeva i instalaciju četiri kompresora.

2021

Magistralni Gasovod Turski Tok

Investitor: „DM Invest“ d.o.o., Smederevska Palanka

Angažovanje na projektu “Magistralni Gasovod – Turski tok” bio je jedan od najvećih izazova u radu naše kompanije dugom skoro tri decenije. Ponosni smo što smo bili deo ovog projekta. Radove smo započeli u maju 2021. godine postavljanjem cevovoda radijatorskog grejanja, kanalskog razvoda i opreme ( PP klapne, kaloriferi, ventilatori, klima uređaji…), kao i kompletno Elektro napajanje mašinske opreme. Radove smo kvalitetno završili u Septembru.

Ugovorom je obuhvaćeno izvođenje termotehničkih i elektro instalacija na objektima:

  • Kompresorska stanica ( 3 komada)
  • Portirnica
  • Radionica i skladište
  • Priprema vode
  • Zgrada PP vode

2021

Fabrika Kartona UMKA

Investitor: Fabrika Kartona UMKA

Možemo reći da su naše ekipe Montera sjajno doprinele realizaciji ugovora Izrada, isporuka i montaža ventilacionih kanala i čelične konstrukcije platforme za klima komore. Proizvodni kapacitet naše kompanije je bio od ključnog značaja za realizaciju ovih projekata. Radove na zameni gorionika i kanalskog razvoda kružne duvaljke (OptiDry Turn) i rekonstrukciji kanalskog razvoda gorionika blejda na partiji premaza kao i usluga dispozicije ventilatora recirkulacije 4-rednog i 5-rednog IC grejača zajedno sa izradom kanalskog razvoda, kao i izrada i montaža platforme rekuperatora, nosača kanala i kanalskog razvoda sa izolacijom za potrebe rekuperatora smo započeli u Junu 2021. godine, a uspešno i ponosno završili u Septembru 2021.

2021

„Milan Blagojević - Namenska“ AD

Investitor: „Milan Blagojević – Namenska“ AD

Ovim projektom predviđena je isporuka i montaža opreme za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju nove trpezarije sa kuhinjom i svačionicama na C Pogonu, objekat C-1A. Ventilacija i klimatizacija menze je podrazumevala instalaciju klima komora sa pratećom opremom i kanalskim razvodom, VRF sistem klimatizacije prostora, ventilaciju kuhinje pomoću kuhinjskih napa, uz prateće elektro energetske radove. Naši radnici su takođe izveli radove na kompletnoj podstanici i instalaciji radijatorskog grejanja kako bi se obezbedilo grejanje prostora. Takođe isporučili smo rashladnu komoru za potrebe kuhinje, nakon završenih radova kompletna instalacija je puštena u funkcionalan rad.

2019

TRZ Kragujevac

Investitor: „OBI“ d.o.o.

Ovim ugovorom je predviđeno izvođenje radova na izgradnji radionice za izvlačenje eksplozivnih punjenja iz košuljica UbS-a u TRZ Kragujevac. Projektom Mašinskih instalacija, predviđeno je postavljanje mobilne kotlarnice kontejnerskog tipa kapaciteta 1000 kg/h snage 700kW za proizvodnju vodene pare za zagrevanje i tehnološke potrebe. Projektom je predviđana i opšta ventilacija objekta u skladu sa zahtevima i zonama opasnosti.

2019

Ventilacija proizvodne hale

Investitor: Siemens Mobility

Za potrebe ventilacije proizvodne hale proizvedeno je i namontirano šest klima komora kapaciteta po 30.000 m³/h  i oko 50 tona kanala od pocinkovanog lima različitih dimenzija, a sve kako bi se obezbedio svež i komforan vazduh.

2018

Izvođenje termotehničkih instalacija (grejanje, ventilacija, klimatizacija i komprimovani vazduh) na objektu 131

Investitor: KOMPANIJA „SLOBODA“AD

Za potrebe nove hale mehaničarske obrade rezanjem izvedeni su radovi na kompletnoj instalaciji ventilacije, instalaciji razvoda hladne vode, podstanice i automatike.

2017

Ventilacija upravne zgrade sa halom

Investitor: „Milanović inženjering“ d.o.o.

Naša obaveza predviđena ugovorom je bila ventilacija upravne zgrade i proizvodne hale u okviru poslovnog kompreksa Milanović Inženjering u Kragujevcu.

2016

TRZ "Čačak"

Investitor: MPP „Jedinstvo“ Sevojno

Izvođenje  termotehničkih instalacija za potrebe četiri objketa u okviru Tehničko remontnog zavoda u Čačku. Projektom je predviđena isporuka kontejnerskih kotlarcnica kao i kompletna sanacija radijatorskog grejanja, toplovoda, podstanice, sanitarne tople vode, kalorfersklog grejanja sa kompletnom automatskom regulacijom.

Alfaco Inženjering
error: Saddržaj je zaštićen !!