Reference

Sportske hale

2018

Rekonstrukcija sportske hale Pančevo

Investitor: Grad Pančevo

U okviru projekta: “Energy Efficiency – The Premise of a Better Environment in Romania – Serbia Cross-Border Area” CONTRACT TITLE Rehabilitation works on regional  sports hall in Pancevo izvedeni su mašinski i elektro radovi na rekonstrukciji spotske hale u Pančevu. Isporučene su i ugrađenje toplotne pumpe kapaciteta 2×313,6 kW, kao i klima komora kapaciteta 33000 m3/h, uz komplentnu sanaciju i rekonstrukciju postojeće toplotne podstanice i postojećeg sistema ventilacije, sa potrebnim elektro razvodom, osvetljenjem i automatskom regulacijom.

2016

Atletska dvorana u Beogradu

Investitor: “Kej” d.o.o.

Izvođenje kompletnih termotehničkih instalacija na novoizgrađenom objektu Atletska dvorana u Beogradu.

2015

Sportcki centar "Čair" Niš

Investitor: JP DIREKCIJA ZA IZGRADNJU GRADA NIŠA

Ovim ugovorom je predviđena kompletna rekonstrukcija bazena u okviru Sportskog centra “Čair” u Nišu. Rekonstrukcija podrazumeva, instalaciju novog radijatorskog grejanja, instalaciju bazenzkih klima komora sa svim pripadajućim elementima ventilacije,  kao i rekonstrukciju mašinske sale.

2014

Sportska hala Lajkovac

Investitor: Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave

Završetak izgradnje hale za male sportove u Lajkovcu u opštini Lajkovac podrazumevao je instalaciju kompletnih termotehničkih i elekto radova koje smo sa zadovoljstvom uradili.

Alfaco Inženjering
error: Saddržaj je zaštićen !!