Reference

Kotlarnice i toplane

2022

Viessmann Gasni generatori toplote

2022

Gasna kotlarnica

Investitor: Grad “Čačak”

Ugovorom je predviđena  zamena kotlarnice na ugalj, kotlarnicom na gas  toplotne snage 2 x 3 MW, posao je  uspešno i brzo obaviljen i time obezbeđen topao prostor korisnicima Agronomskog i Tehničkog fakulteta u Čačku  u predstojećim školskim godinama.

2021/2022

Izgradnja kontejnerske kotlarnice
„Voćareve livade“

Investitor: JEP „TOPLANA“ Kraljevo

Ovim ugovorom je predviđena izrada kontejnerske kotlarnice i pratećih infrastrukturnih instalacija, a sve za potrebe snabdevanja prirodnim gasom deset lamela (oko 1000 stanova). Instalirani su gasni generatori toplote (5kom.) ukupnog kapaciteta 4×840 KW + 1x560kW = 3920kW.  Snabdevanje toplotnom energijom je omogućeno izgradnjom nedostajuće infrastrukture:

  1. Toplotni izvor u vidu gasnih generatora toplote ukupnog kapaciteta 4×840 KW + 1x560kW = 3920kW.
  2. Fabrički predizolovanog priključnog toplovoda.
  3. MRS gasne stanice široke potrošnje, PE gasovoda i KMRS mernog seta.

2021

Centralna toplana u Kraljevu

Investitor: JEP „TOPLANA“,  Cara Lazara 52a, 36000 Kraljevo

Ovim ugovorom predviđeno je projektovanje, nabavka, isporuka, montaža opreme i izgradnja čeličnog dimnjaka visine 12 m uključujući i dimnjače od izlazne dimne prirubnice na kotlovskom postrojenju pa do izlaska dimnog gasa u okolnu atsmosferu, na lokaciji kotlarnice “Centralna Toplana” u Kraljevu po sistemu “ključ u ruke”.

2017

Toplana Šabac

Investitor: „DELTA INŽENJERING“ d.o.o.

Rekonstrukcija kotlarnice za Toplanu Šabac u okviru Programa: Rehabilitacija sistema daljinskog grejanja u Srbiji – Faza IV („Projekt“)

Alfaco Inženjering
error: Saddržaj je zaštićen !!