Reference

Javni i objekti od kulturnog značaja

2021

Opšta Bolnica Aranđelovac

Investitor: Opština Aranđelovac

Ponosni smo što smo bili deo ovako velikog i ozbiljnog projekta. Naš tim inženjera je u potpunosti odgovorio izazovu kakav je bio ovaj, zahvaljujući njihovom znanju i iskustvu programiran je kompletan sistem automatske regulacije indukcionih uređaja i kompletne ventilacije i time obezbeđen funkcionalni rad istih.

Obezbedili smo hlađenje objekta putem rashladne vode i to hladnjaka klima komora, četvorocevnih indukcionih uređaja i četvorocevnih fan-coil uređaja.

Radovi na kompletnoj demontaži termotehničkih instalacija započeta je u maju 2020. godine, nakon čega naše stručne ekipe započinju radove na montaži novih cevovoda i opreme (klima komore, radijatori, fan coili, PP klapne, Ventilatori, ventilacioni kanali i distributivni elementi, armatura, automatika…).

Ukupna površina objekta je preko 6500 m².

2021

"PODZEMNI GRAD KARAĐORĐEVIĆA"

Investitor: „SMART“

Podzemni grad Karađorđevića je najvažniji istorijski objekat na teritoriji opštine Mali Zvornik. Namenjen je za smeštaj Kralja i Vlade u ratnim okolnostima. Ukupne je površine od oko 5.000 m2 od toga 3.000 kvadrata korisne površine. Sastoji se od kilometar i po hodnika i 75 prostorija.

Projekat adaptacije je predstavljao izazov jer je trebalo uraditi tako da se ni na koji način ne narušava autentičnost ovog objekta, shodno tome, isporučeni su ventilatori za ventilaciju prostorija, kao i odvlaživači vazduha u određenim prostorijama.

2019

OŠ "RATKO MITROVIĆ"

Investitor: Grad Čačak

Predmet ugovora je izvršenje radova na sanaciji objekta osnovne škole. Kompletnu rekonstrukciju izveli smo sa članovima grupe i time doprineli potpuno novom izgledu škole.

2014

Arheološko nalazište lepenski vir

Investitor: Opština Majdanpek

Izazov koji smo imali prilikom ovog ugovora je od posebnog značaja obzirom da se radi o arheološkom nalazištu. Ugovorm je predviđena instalacija podstanice za grejanje i hlađenje vode i kompletna ventilacija celog objekta.

Alfaco Inženjering
error: Saddržaj je zaštićen !!